Nieuwe website

Tijdens de ALV heeft het bestuur de nieuwe website gepresenteerd. We hebben gelukkig flink wat positieve reacties gekregen en daar zijn we natuurlijk blij mee. Maar met het lanceren van de nieuwe website waren we er nog niet.

De huisstijl moest ook nog doorgevoerd worden in bijvoorbeeld onze nieuwsbrieven. Webmaster Bianca de Vree is samen met Marissa Spijkerbosch aan de slag gegaan om dat voor elkaar te krijgen en dat is ze gelukt. Ook de nieuwsbrieven komen voortaan aan in de nieuwe huisstijl.

Daarnaast zijn we de opvolgende maanden nog bezig geweest om alles goed te laten verlopen en de website verder aan te vullen. Daarbij hebben we de site op de andere locatie ondergebracht en toch nog weer een keer opnieuw ontworpen.

We hebben al wat tips ontvangen en deze verwerkt, maar jullie tips en opmerkingen zijn nog altijd welkom! Zo kunnen we een website maken die het beste aansluit bij de club en haar leden. Natuurlijk mag je ook zelf een bijdrage leveren. Zo is Sam zijn belofte die hij deed op de ALV aan het waarmaken en gaat hij een heus promo-filmpje voor BC Thiela maken. Hartstikke mooi initiatief!