Zomeractiviteiten

De zomer lijkt nu toch echt te beginnen, dus is het te warm in de hal om te badmintonnen en gaan we donderdag 7 juli met een groep leden beachvolleyballen.

Dit doen we vanaf 19:30 bij de JOP bij Passewaaij buurt 7.
Deze JOP ligt aan de Jonkheer P.A. Reuchlinlaan, die vanaf het Kwadrant langs het dierenasiel om Passewaaij heen loopt. De JOP met fietsenrekken, volleybalveld, tafeltennistafel en voetbalveld ligt aan de linkerkant van de weg.
Als je met de auto nog even doorrijdt kun je de 1e straat naar rechts. Daar kun je langs de weg parkeren. Als je echter direct daarna weer de 1e straat naar rechts gaat kun je bij het Hooibeestje op een groot parkeerterrein bij 2 scholen parkeren. Vanaf daar loopt een pad naar de JOP toe, waarover je er ook met de fiets kunt komen.

Ook zijn er een aantal enthousiastelingen die af en toe gaan hardlopen, om fit te blijven en van de zomer te genieten. Bijvoorbeeld in het park bij Passewaaij, bij Rhenen op de trimbaan of bij de Meent in Beusichem. Wanneer we gaan hangt af van wanneer iemand zin heeft, dus meld je aan, zodat we je op de hoogte houden.

Als je komende maanden een mailtje of een app’je wilt ontvangen van wanneer we gaan beachvolleyballen of hardlopen stuur dan een mail met je gegevens naar droppie@bcthiela.nl. Mocht je nog andere mensen kennen die mee willen doen geef het door, want hoe meer zielen hoe meer vreugde!