Leerzaam bezoek Dutch Open!

img-20161016-wa0002

img-20161016-wa000616 oktober was het weer zover. Helaas gingen de meeste jeugdleden van hun herfstvakantie genieten en moesten team J3 competitiespelen. Dit keer gingen we dus met zijn 6-en kijken naar de finaledag van de Dutch Open.

Helaas waren zaterdag de laatste Nederlandse deelnemers uitgeschakeld. Zo konden we onze trainer Mark Caljouw niet meer aanmoedigen, omdat hij de pech had om in de 2e ronde de uiteindelijk winnaar uit Chinees Tapei: Tzu Wei Wang tegen te komen.

Wel zagen we nog het afscheid van de Nederlandse selectie van onze vorige trainster Samantha Barning.

De finales begonnen goed spannend met 3-setters die wel een uur duurden. Boeiende wedstrijden dus waarbij helaas soms een in onze ogen minder sportieve speler won, maar of dat echt kwam doordat hij die mentale truucjes uithaalde waren we nog niet uit. Verder was het opvallend hoe de spelers onderling communiceerden, maar ook hoe vaak er rust tussen rally’s werd genomen.

Wil je alles nog even zien, met ook onze eigen Tom, Erwin-John, Glen, Willemijn, Timo en Bianca als publiek, kijk dan op: https://www.youtube.com/watch?v=dsaVoDjEkNI&feature=em-subs_digest-vrecs img-20161016-wa0004