Help mee aan een schone hal!

De sporthal is een belangrijk onderdeel in onze sport. Het is belangrijk dat we daar met zijn allen zuinig op zijn. We hebben gemerkt dat Sportplaza erg veel werk heeft van het opruimen van onze stickers die van de shuttles afkomen. De tijd die ze daaraan besteden hebben ze ook hard nodig om de hal schoon te maken.

Daarom hierbij het verzoek om de stickers die van onze shuttles komen op te ruimen. Zie je er een liggen of komt ie net van de shuttle afvallen? Raap hem dan op en gooi hem weg. Ben je nog bezig met een training of wedstrijd, leg hem dan even op een van de palen, zodat je het later weg kan gooien. Zo helpen we allemaal mee aan een schone hal.

Overigens hebben we ook van Sportplaza begrepen dat er een voorstel ligt om de toplaag van de vloer in 2017 te vervangen. Dat is natuurlijk mooi.

We laten door het opruimen van de stickers ook zien dat we een schone hal en een nieuwe vloer waarderen