Een druk Thiela weekend met veel kampioenen..

TerrySmitAfgelopen weekend was het een druk weekend voor Thiela:
Op vrijdag begon het voor onze scheidsrechter Terry, die flink aan de bak mocht op het NK badminton. ’s Avonds had de jeugd een leuke avond, als afsluiting van de competitie gingen ze met zijn allen bowlen, zie de foto’s op onze facebook.

Zaterdag was het tijd voor de kampioenschappen van onze vereniging.  Van 9 tot 17 werd er door zowel jeugd als senioren gebadmintond, want het was de 1e zaterdag na de competitie. Het was een gezellige boel in de hal, alhoewel de jeugd duidelijk de overhand had, dus volgend jaar mogen er nog wel wat meer senioren meedoen. De organisatie en planning was top geregeld, want rond half 5 was de prijsuitreiking, zodat iedereen zoals gepland rond 5 uur thuis was.  Ook hier zijn weer foto’s van gemaakt, die je kunt terugvinden op onze facebook. De uitslagen en winnaars zullen tzt te vinden zijn op: toernooi.nl. Alle kampioenen bij deze van harte gefeliciteerd!!

Zondag waren de halve finales en finales in het Topsportcentrum Almere, waar onze trainer Mark Caljouw aan de bak mocht. De teams die kampioen waren geworden mochten hier gratis heen, samen met wat enthousiaste begeleiders. Vlak voor de start van de finales werd daarom ons M1 team nog even in het zonnetje gezet.

Precies op tijd kwamen de Thiela-spelers aan om onze trainer Mark overtuigend zijn halve finale te zien winnen van de titelverdediger Erik Meijs. In de finale vervolgens leek het in het begin de andere kant op te gaan, maar Mark toonde veel veerkracht en knokte zich na een flinke achterstand terug en pakte de 1e game. De 2e game was hij vervolgens continu in controle en pakte met goed spel de Nederlandse titel. Zie ook hier het interview met de NOS.
Mark, gefeliciteerd met deze topprestatie!!