Geslaagd Jubileumfeest

Zaterdag 25 maart was het dan zo ver. ’s Ochtends kon iedereen onder het genot van een lekker zonnetje nog zijn zaterdagse dingetjes doen om rond 13:30 aan te komen in de Westroyenhal. Onderweg naar de sportzaal werd iedereen in de kantine al vrolijk verwelkomt door Olaf en Willemijn.  In de hal aangekomen was het wel even schrikken, want gingen we nu apenkooien??? Gelukkig waren er ook de vertrouwde badmintonbanen, dus wij negeren al die gekken apparaten gewoon een beetje en gaan lekker ballen.

DSC01808DSC01848

Maar ja, het is natuurlijk een feestmiddag, dus daar hoort een openingswoordje bij. Pim houdt daarom even een korte toespraak, waarna John het overneemt en ons toch naar de apparaten verwijst. Daar staat namelijk Martin een vriendelijk lachende sportieve man vrolijk te zwaaien. Hij was heel enthousiast om ons te helpen om lekker warm te worden voor het badmintontoernooi door middel van een half uur durende bootcamp.
DSC01868DSC01889Na de bootcamp konden we bijkomen in een gezellig toernooitje. De jubileumcommissie had 6 teams van 5/6 mensen gemaakt, die onderling tegen elkaar mochten spelen. Per 2 teams waren er 2 banen waarop 2 dubbels tegen elkaar mochten, na 10 minuten werd gewisseld en moesten de 2 teams nog een keer tegen elkaar, maar dan met andere dubbels. Per gewonnen dubbel kon 1 punt worden behaald. Hierbij was het aan de teams om gelijkwaardige dubbels neer te zetten. Dit deden we 3 rondes, tussendoor hadden telkens wat mensen rust om even te genieten van wat te drinken en de lekkere chocolaatjes die Noud voor ons had meegebracht.DSC01910

Nadat iedereen lekker moe gespeeld was gingen we verder met de volgende ronde van de middag, namelijk een gezellige pub quiz in de kantine.
Daar aangekomen stonden alle 6 tafels klaar, voor elk team 1, met daarop allemaal lekkere dingen. Onder het genot van een drankje moesten vervolgens allerlei vragen over badminton, thiela, muziek, etc beantwoord worden. Met elke keer een andere host, namelijk Olaf, John en Sam.  DSC01921

Tussendoor kon er natuurlijk nog een drankje gedaan worden en tegen 6-en hadden we ons door 175 vragen heen gewerkt en was het tijd voor het bekendmaken van de winnaar. Maar niet eerst nadat David als vice voorzitter de jubileumcommissie(John, Marcel, Olaf, Sam en Willemijn) had bedankt en Henriette in het zonnetje had gezet. Henriette heeft namelijk besloten na 20 jaar lid te zijn geweest van de recreantencommissie dat het tijd was voor vernieuwing en dus het stokje doorgegeven aan Gert Veenendaal. DSC01917Daarvoor werd ze natuurlijk hartelijk bedankt met een mooie bos bloemen en klein presentje. Nadat de winnaar van de middag bekend was gemaakt konden we vervolgens met zijn allen genieten van een heerlijke bbq.

Klik hier voor meer foto’s van het middagdeel.