Clinic voor en met Niacet medewerkers

Donderdagavond 11 mei is er niet de gebruikelijke training voor de senioren, wel voor de jeugd. Vanaf 20:00 uur heeft Thiela de medewerkers van onze hoofdsponsor Niacet uitgenodigd voor een clinic, gegeven door Mark.

Er blijken aardig wat sportieve mensen te werken daar; 15 personen hebben zich aangemeld.

Een training door de no. 1 van Nederland is natuurlijk ook niet zomaar wat !

Naar verwachting zullen hierdoor 3-4 banen een poosje bezet zijn, er is dus volop ruimte om vrij te spelen. Na de clinic is het de bedoeling om Niacet sportievelingen en Thiela spelers met elkaar partijtjes te laten spelen. Want trainen is leuk, zelf spelen is leuker !!

NIACET LOGO-BLUE-NO-BACKGROUNDEn natuurlijk sluiten we af met een drankje en een hapje in en aan de bar.

Dus: kom donderdagavond onze mooie sport laten zien aan de mensen van Niacet.

Misschien zijn er wel een toekomstige clubleden bij !