Het was warm in de stad…

DSC_1821Dat zou het begin kunnen zijn van een spannend verhaal of een mooie roman. Maar dat is het niet; want het was gewoon echt warm midden in de stad Tiel, op de Markt, bij Flipje waar zaterdagmiddag 27 mei een aantal sportverenigingen dappere pogingen deden om winkelend Tiel te laten zien hoe leuk sport (en) toch is.

Maar…! Het bleek niet eenvoudig om de winkelaars en terraszitters enthousiast aan sport te laten denken, laat staan iets aan beweging te laten doen.

Snel doen wat ik moet doen in Tiel en dan naar de Waal, de Beldert of het terras, dat was te lezen in de blik van de voorbijgangers. Begrijpelijk ook wel.

Geen last van de warmte en altijd te porren voor een spelletje zijn de jonge kinderen, die met een kort parcours een badmintonsetje konden verdienen.  Daar zitten misschien wel toekomstige badmintonners bij !!

We hadden ook nog een demonstratiepartijtje gepland, maar een lichte bries maakte dat niet mogelijk; ziet er niet uit: badmintonnen met tegenwind.

Toch maar weer meedoen volgende keer aan dit initiatief, want aan de organisatie lag het niet en zeker niet aan de kern van Thiela mensen die dit voor de BC op zich hebben genomen: Veerle, Marlene, David en Patrick.

Maar warm was het wel, in de stad…

DSC_1857    DSC_1849 DSC_1832DSC_1830