Thiela speelt 12 en 14 september in Geldermalsen

Van 8 tot en met 15 september kunnen we helaas geen gebruik maken van de Westroijenhal. De leverancier van de nieuwe vloer heeft namelijk een fout gemaakt in de belijning voor het basketbal. Dit moet direct worden hersteld. Maar daarvoor moet de hele vloer weer opnieuw gedaan worden.

Alternatief
Gelukkig hebben we vervangende ruimte gevonden om te kunnen blijven spelen. In Tiel was helaas niets beschikbaar. Maar we hebben Laco sporthal Geldermalsen gereserveerd. Deze sporthal heeft 9 badmintonbanen. Je vindt de sporthal aan de Randweg 7, 4191 NN, Geldermalsen.

Recreanten
De recreanten kunnen dinsdag 12 september van 20:00 tot 22:00 vrijspelen. De kantine in Geldermalsen zal open zijn.

Senioren
De trainingen van dinsdag en donderdag vinden op de gebruikelijke tijden plaats.

Jeugd
De jeugd speelde al niet op 9 september in verband met Appelpop. Dit blijft zo. Ook hebben we donderdag 14 september niet om 19:00 uur de hal. De jeugdspelers van de donderdagavond mogen om 20:00 uur meespelen met de senioren.

Route
Neem vanaf Tiel afslag Geldermalsen op de A15, boven bij de stoplichten rechtsaf, drie rotondes rechtdoor en dan ligt het parkeerterrein van de sporthal vlak voor de bocht aan de linkerkant.

sporthalGeldermalsen