Thiela strijd met 3 teams voor plaats op NK

Zaterdag 24 februari is het zo ver. Het NK voor regioteams in Arnhem. Met maar liefst 3 teams is Thiela vertegenwoordigd.

team4

Namelijk team 4 bestaande uit: Patrick van de Geijn, Terry Smit, Sam van Vlaanderen, Veerle Ton en Ellen Lemmens. Alhoewel Ellen helaas door blessure wordt vervangen door Monica Rodrigues.

Zij beginnen om 10:30 uur tegen BC Zeewally hun eerste wedstrijd in de poule. Om 12:00 is de 2e wedstrijd tegen BC Flevoland. Wanneer ze eerste worden in de poule mogen ze vervolgens om 13:30 tegen de nummer 1 van de andere poule strijden om zich regiokampioen 2e klasse te mogen noemen.

RickVanDoorn

DSC_2958

HenrietteVanEwijk

HelmaMorssink

Marissa

Verder team 5 bestaande uit: Rick van Doorn, Thai Pham, Henriette van Ewijk, Helma Morssink en Marissa Spijkerbosch.

Zij beginnen om 9:00 uur tegen Groesbeek hun eerste wedstrijd in de poule. Om 12:00 is de 2e wedstrijd tegen BV De Zender. Wanneer ze eerste worden in de poule mogen ze vervolgens om 13:30 tegen de nummer 1 van de andere poule strijden om zich regiokampioen 4e klasse te mogen noemen.

Tenslotte zien we voor

wp-1516690502213..jpeg

het 3e jaar op rij het eerste mannenteam bestaande uit: Tom Rutgers, Elon Volmer, Roland Keizer, Erwin-John Stecher en Timo Seure. De laatste 2 zijn verhinderd en worden vervangen door Glen van der Sman. Helaas is ook Roland zaterdag ziek geworden, maar vervangt Sem Driessen hem.

Zij spelen om 14:30 tegen de kampioen van de andere mannen hoofdklasse poule.