Gezellig Niacet Open

Afgelopen weekend was het weer zover. Het jaarlijkse Niacet Open toernooi. Altijd weer een gezellig weekend met een hoop mooie wedstrijden. Dit jaar waren er weliswaar wat minder inschrijvingen, maar daardoor werden veel onderdelen in poules gespeeld, zodat iedereen zaterdag in ieder geval flink aan de bak moest. Ook de gezelligheid was er niet minder om, met het heerlijke weer was het goed barbecuen en ook op het feest werd genoten. Ook niet onbelangrijk waren de vele mooie partijen met mooie Thiela-overwinningen.

Zo wist Olga van den Berg op haar verjaardag in een spannende wedstrijd te winnen van 1e divisiespeelster Thirza Latupeirissa en daardoor de finale VE1 te bereiken, waar Mayke Welten helaas net een maatje te groot was.
Rohald Vermeulen wist samen met Jules Bakker 2e te worden in de mannendubbel 1.

Hoang Pham verloor helaas net in de halve finale van de uiteindelijke VE4- winnares Nienke Groen van Wettum.
Sam van Vlaanderen en Olaf Jansen wisten de MD6 te winnen.

Tenslotte pakte Jules van der Vliet de ME8-overwinning.

Verder waren er vele Thiela-spelers die net op de 3e plaats wisten te eindigen in de verschillende onderdelen.

Kortom een geslaagd toernooi, we kijken al weer uit naar volgend jaar!