Nieuw schoonmaakbedrijf

Sportplaza is beheerder van sporthal Westroijen. Zij hebben dan ook een schoonmaakbedrijf ingehuurd om de sporthal schoon te houden. BC Thiela laat regelmatig weten wanneer de schoonmaak te wensen over laat of wanneer ze het goed doen. In 2017 waren het helaas vooral klachten die we hebben geuit. We waren niet de enige gebruiker van de hal die daar over klaagde. Sportplaza heeft mede naar aanleiding van diverse klachten afscheid genomen van het schoonmaakbedrijf. Per 3 april 2018 is er een nieuw schoonmaakbedrijf in de arm genomen. MB schoonmaakbedrijf maakt voortaan de Westroijenhal en Betuwehal schoon. Dit bedrijf heeft een schoonmaakwerkplan gemaakt voor beide sporthallen. Sportplaza verwacht een verbetering in de schoonmaak…

Hoe zat het ook alweer met melden?

Binnen BC Thiela hebben we afgesproken dat klachten of complimenten over de schoonmaak van de sporthal centraal worden verzameld bij David Volmer. Je kan dit persoonlijk doorgeven, via een email naar divadremlov@hotmail.com of via een whatsapp-bericht. Zijn nummer is 06-41185763. Het helpt wanneer je een foto maakt van datgene wat je hebt geconstateerd. Schroom niet om te melden, want het helpt alle partijen bij het creëren van een schone sportomgeving.