De eerste overwinning van seizoen 2018/2019

De eerste training moet nog gevolgd worden en de eerste competitiewedstrijd ligt zelfs nog verder weg. Toch heeft team 2 al een eerste overwinning geboekt. Zaterdag 11 augustus planden ze een teamdate en lieten ze zich opsluiten in een escaperoom (Culemborg). Ze moesten de stad Kuilenburg binnen zien te komen. In 40 minuten kregen ze dat voor elkaar. Dat is een mooie prestatie aangezien zo’n 50% de escaperoom niet uitkomt binnen een uur. Daarna hebben ze de avond vervolgd met het eten van heerlijke spareribs bij Gaia. Willemijn als nieuwkomer in het team (net als John en Sam overigens) wilde gelijk ook  iets nieuws proberen. Rode wijn! Het is haar toch niet helemaal bevallen. Na wat afspraken te hebben gemaakt over het nieuwe seizoen (je moet toch vooraf regelen welk biertje voor onder de douche er door wie wordt meegenomen 🙈) sloten ze de avond gezellig af met het spelen van 30 seconds. Onder het genot van speciale biertjes werden de mooiste omschrijvingen gegeven. David bleek niet echt een winnaar in dit onderdeel. Gelukkig is Nikki als vaste kracht in team 2 wel een ster hierin. Ook John, Sam en Willemijn waren niet onverdienstelijk (eigenlijk was alleen David gewoonweg slecht 😂). De start van team 2 is dus geslaagd!