Badmintonseizoen gaat weer beginnen

Start badmintonseizoen met racket en shuttleDinsdag 28 augustus is het weer zover. De eerste avond van het badmintonseizoen 2018-2019. Sommige mensen hebben afgelopen 2 maanden nog genoten van het zomerbadminton op de dinsdagen. Bedankt voor de goede organisatie David.
De meeste mensen hebben echter genoten van hun vakantie.  Dus kom weer lekker badmintonnen!

Tijden en training komend badmintonseizoen

Op dinsdag om 19:00 uur trappen de eerste teams af met trainen. Vanaf 20:00 tot 22:00 wordt er vrijgespeeld door alle seniorenleden. Om de eerste week rustig te beginnen is er nog geen START-training. Deze training begint 4 september om 20:30 uur.

Donderdag 30 augustus is er nog geen trainer, omdat de Nederlandse selectie nog in het buitenland zit. Donderdag 6 september start de training voor de competitieteams. De competitiespelende jeugdleden zijn welkom om 19:00 uur. De competitiespelende senioren spelen vanaf 20:00 uur.

De jeugdtraining begint zaterdag 1 september vanaf 9:30 uur. Zie voor meer details, onze Speeltijden & trainingen pagina.