Outdoor badminton

Zien wij jou binnenkort bij hét Badminton Festival van Nederland? Je bent van harte welkom met je familie en vrienden, of gewoon in je eentje, want bij het Badminton Festival powered by Decathlon ontmoet je vele andere enthousiaste sportliefhebbers! Tijdens het festival kun je meedoen aan (gratis) clinics en ervaren dat Outdoor Badminton écht heel gaaf is. Ontmoet Team NL-spelers en kijk naar spectaculaire demonstraties van deze nieuwe sport. Op zaterdag kun je meedoen aan het toernooi.

Festivalkalender:

Plaats Data Locatie
Middelburg 10 & 11 Mei Markt
Oosterhout 17 & 18 Mei Slotjesveld
Groningen 25 & 26 Mei Ossenmarkt
Veenendaal 31 Mei & 1 juni Stadsstrand
Maastricht 22 & 23 Juni De Griend
Enschede 30 juni Van Heekplein
Zandvoort 6 & 7 Juli Burg. van Fenemaplein
Nieuwegein 13 & 14 Juli City Plaza
Den Haag 20 & 21 Juli Plein
Tilburg 7 & 8 September Spoorpark
Almere 14 & 15 September Rio de Janeiroplein
Nijmegen 21 & 22 September Waalkade