Tielse Recreanten Competitie

Er zijn diverse redenen geweest om nog eens kritisch te kijken naar de opzet van de interne competitie. Onder andere de enquête van april, de verschillen in sterkte van de recreanten, de speelmogelijkheden op verschillende avonden, etc.
Badminton is en blijft een leuk, intensief, maar ook best technisch spel. Om het voor iedereen leuk en aantrekkelijk te maken en houden zoeken we samen, Thiela en ReBaTi, naar nieuwe varianten om leuke wedstrijden te spelen en de gezellige sportieve badmintonsfeer in Tiel nog meer te verbeteren. Welke varianten mogelijk zijn hangt af van de spelers die zich daarvoor opgeven.Onze uitgangspunten zijn:

  • Het moet leuk en aantrekkelijk zijn voor alle spelers;
  • Ervaren spelers komen voldoende aan hun trekken;
  • Nieuwe en onervaren spelers krijgen gelegenheid om mee te doen en beter te worden;
  • De ontwikkeling van teamgeest wordt bevorderd;
  • Het moet uitdagend, sportief en leuk zijn.
Geef je daarom nu op voor de Tielse Recreanten Competitie! Op basis van de inschrijvingen die uiterlijk 1 oktober 2019 binnen moeten zijn zal er een nieuw competitieplan worden gemaakt voor seizoen 2019-2020.
Je kunt je op twee manieren aanmelden:
  1. Door je gegevens (naam, telefoonnummer, e-mailadres en op welke dagen (dinsdag/woensdag) je kunt spelen) in te vullen op de intekenlijst in de hal
  2. Of door een mail met deze gegevens te sturen naar fkdk67@yahoo.com.