Uitslagen en standen speelweek 3

De herfst is inmiddels echt begonnen. Maar ondanks slecht weer reisden onze teams af naar Bunschoten, Waddinxveen, Utrecht, Amersfoort en Arnhem. Dit leidde helaas af en toe ook nog wel tot wat stormachtige resultaten. Maar dat geeft gelukkig ook genoeg ruimte voor verbetering later in de competitie als iedereen nog thuis mag spelen. Zaterdag trapten de mannen van team 2 af met helaas een incompleet team en stonden dus al 3-0 achter. Toch maakte dat onze mannen niets uit en knokten ze hard om met 2 punten naar huis te gaan om van de rest van het weekend te genieten. De overige teams speelden allemaal op zondag.

Zie hieronder alle uitslagen en standen:

Team Tegenstander Uitslag Stand
BC Invictus 2 BC Thiela 1 2-6 6
BC Iduna 3 BC Thiela 2 8-0 8
Ban 3 BC Thiela 3 2-6 1
USV Hercules 6 BC Thiela 4 8-0 8
Ban M1 BC Thiela M1 1-7 2
De Sjeve Sjuttel M1 BC Thiela M2 6-2 5
Beca2000 J1 BC Thiela J1 ? 7
BC Thiela J2 vrij nvt 4