Uitslagen & standen speelweek 7

De eerste helft zit erop, nu even 2 weken rust om de balans op te maken.  Deze lijkt er dit jaar 1 van uitersten.

Team 1 staat ondanks de vele blessures bij de mannen op een mooie 2e plaats. Dit bood ook nog wat heren de kans op een leuke invalbeurt. John, Pim en Daniel bedankt!
Team 2 heeft het zoals verwacht zwaar dit jaar met de wisseling van zwangere/bevallen dames.  Één voordeel, ze kunnen alleen nog maar stijgen, helaas staan ze namelijk op plaats 8 Rustig aan doen, en lekker blijven genieten van het biertje van de week.
Team 3 begon dit jaar met een missie. Na vorig jaar gedegradeerd te zijn uit de 4e divisie is het team versterkt met Daniel en Bianca in de hoop kampioen te worden. Daarvoor liggen ze mooi op schema, met 20 punten los van de nummer 2. Maar met 2 dames geblesseerd en veel gespeelde 3-setters zal er ook de 2e helft nog hard geknokt moeten worden.
Team 4 had een moeizame start, maar inmiddels zijn de 1e puntjes binnen. Ook hier worden regelmatig 3-setters gespeeld. Hopelijk leiden die in de 2e helft tot wat meer punten en komen ze misschien nog van plaats 8 af. Ook Peter Romijn wordt heel erg bedankt voor het invallen.
Team M1 heeft 8 mannen, maar dit blijkt nog niet voldoende. Door onder andere blessures waren er toch wat invallers nodig. Hiervoor dank aan Pim en Roland.  Ondanks dat staat het team keurig in de middenmoot op plaats 3.
Team M2 heeft een lastig jaar. Het team is namelijk het seizoen begonnen met 3 heren in plaats van 4. Elke wedstrijd wordt dus een invaller gezocht. Gelukkig zijn Henny en Tai al eens bereid gevonden om in te vallen. Ondanks het gedoe worden netjes puntjes bij elkaar gesprokkeld, zodat lekker in de middenmoot, plaats 4, wordt meegedraaid.

De uitslagen van deze week waren als volgt:

Team Tegenstander Uitslag stand
BC Thiela 1 BC Duinwijck 6 4-4 2
BC Thiela 2 Amersfoort 4 1-7 8
BC Thiela 3 USV Hercules 3 7-1 1
BC Thiela 4 BC Druten 2 1-7 8
BC Thiela M1 BC Ricochet M1 4-4 3
BC Thiela M2 BC Apollo M3 5-3 4
BC Thiela J1 BC Apollo J2 6-0 7
BC Thiela J2 ’t Gein J2 4-2 3