Uitslagen en standen speelweek 9

Dit weekend is het weer tijd om alle schuimpjes, chocoladeletters en pepernoten eraf te sporten. Team 2 en 3 beginnen daar op zaterdagochtend mee in Barneveld en Utrecht. Team J1 mag  ook ’s ochtends in Arnhem en ’s middags mag J2 aan de bak in Leerdam. M2 geniet nog lekker na van Sinterklaas en heeft nog een weekendje rust.  De overige teams spelen zondags en team J1 mag dan zelfs voor de 2e keer dit weekend spelen.

We beginnen in ieder geval goed want team 2, 3 en J2 doen het allebei beter dan de eerste keer. Waarbij zowel team 2 als J2 nu gelijk speelden in plaats van te verliezen, dus echt een mooie verbetering. Team 3 was ook dik tevreden en vierde de overwinning met een lekkere lunch.
Team 1 wist het voorbeeld helaas niet te volgen, ondanks inschakeling van de hulp van Daniel van Beekhuizen. Team M1 had helaas helemaal een zware dag in Leusden. Maar team 4 wist zich gelukkig wel weer te verbeteren met hulp van invaller Peter Romijn! En ook J1 wist zich zondags wel te verbeteren. Dus de stijgende lijn zit er voor de meeste teams wel in. Nog 1 wedstrijdje knallen dit jaar en dan aan de oliebollen, om volgend jaar weer lekker aan de bak te kunnen.

De uitslagen en standen van deze week zijn daarmee als volgt:

Team Tegenstander Uitslag Stand
BC Asterix 1 BC Thiela 1 5-3 3
Barneveld 1 BC Thiela 2 4-4 8
SB Helios 2 BC Thiela 3 0-8 1
Netwerk 2 BC Thiela 4 7-1 8
BC Leusder M1 BC Thiela M1 8-0 4
BC Thiela M2 vrij 4
BECA2000 J1 BC Thiela J1 6-0 7
Leerdam J3 BC Thiela J2 3-3 2
De Kantjils J7 BC Thiela J1 5-1 7