Uitslagen en standen speelweek 14

Ja, vandaag was het weer zover. De laatste wedstrijd van seizoen 2019-2020. Om 9:45 hadden onze jeugdteams samen met de pappa’s en Veerle alle banen klaar gezet, zodat iedereen lekker kon gaan spelen. Dit werd een bijzondere dag met een lach en een traan.

Allereerst werd iedereen opgeschrikt door de ijselijke gil van Coby die door haar knie ging. Vervolgens was het ineens doodstil in de hal. Helaas moest er een ambulance aan te pas komen, maar gelukkig was Coby aan het eind van de middag weer thuis met een  mooie rode spalk. Hopelijk blijkt het over 2 weken mee te vallen. Iedereen leeft met je mee Coby!!! Veel sterkte!

Vervolgens bleek jeugdteam 2 voor een stunt te zorgen. Zij moesten vandaag tegen de nummer 1 in de poule terwijl ze zelf nummer laatst stonden. Dit jeugdteam speelde voor het eerst dit jaar competitie en had het met name de eerste wedstrijd heel zwaar. Daarna werd er echter geen wedstrijd meer verloren. Het team kwam 5-0 voor en toen realiseerden de ouders zich ineens dat bij een 6-0 winst dit team kampioen werd. Merel Taman moest daarvoor nog een spannende 3-setter spelen. Maar die werd netjes gewonnen, zodat de 6-0 overwinning en daarmee het kampioenschap een feit was. Een mooie overwinning, want zo vader zo dochter. Rolf Driessen was namelijk een paar weken geleden al kampioen geworden in team 3 en nu dus ook dochter Evi. Een bijzondere dag dus.

Sommige teams waren blij dat het seizoen voorbij was, omdat het niet voor iedereen een makkelijk jaar was. Maar gelukkig was Terry weer zo gastvrij om zijn huis beschikbaar te stellen, zodat iedereen vanaf 16:00 uur nog lekker met een hapje en drankje kon napraten en het toch voor iedereen een feestje werd. Hieronder alle overige uitslagen en standen:

Team Tegenstander Uitslag Eindstand
BC Thiela 1 BV Almere 61 6-2 2
BC Thiela 2 ELO United 2 2-6 8
BC Thiela 3 BV Houten 6 7-1 1
BC Thiela 4 Badge 1 1-7 8
BC Thiela M1 vrij 4
BC Thiela M2 Inside 82 M2 6-2 4
BC Thiela J1 Smashing J2 0-6 6
BC Thiela J2 Hercules J6 6-0 1