Allereerst, het bestuur van BC Thiela wenst jullie allen een gelukkig, gezond en sportief 2024 !!

Afgelopen jaar hebben we met hulp van Raboclubsupport wat ideeën opgedaan om onze club te proberen weer een opkikker te geven. We hebben de laatste jaren langzaam maar zeker te maken met de landelijke trend van terugloop van leden. Een aantal dingen hebben we al geprobeerd in het verleden, maar de echte boost om dit om te keren is nog niet gevonden. Mond tot mondreclame lijkt het meest effectief en we hopen dan ook dat jullie onze mooie club in een goed daglicht willen zetten bij vrienden en omgeving. Alvast onze dank hiervoor. Onze dank gaat ook uit naar de leden en ouders van jeugdleden die bij deze Raboclubsupport sessies waren en waarvan sommigen zelfs wat activiteiten hebben opgepakt. Overigens zijn er door onder andere de krimp van onze club nog steeds activiteiten die niet kunnen worden opgepakt door een tekort aan vrijwilligers. Dus als je je betrokken voelt bij onze club en wel een bijdrage wilt leveren, meld je dan alsjeblieft aan bij een van de bestuursleden.

De ideeën, klik op onderstaande afbeelding, die uit de Raboclubsupport zijn gekomen worden dan ook ingeschat op haalbaarheid en in de nabije toekomst zullen we dan ook kijken of we kunnen proberen om onze club die boost te geven die het verdient.

ActiesThiela

Het afgelopen jaar was ook een jaar van langdurige blessures/gezondheidsproblematiek bij enkele van onze leden en we wensen hen in het bijzonder sterkte met het herstel en hopelijk zien we jullie snel weer op de badmintonbaan. Want zelf spelen blijft toch het leukste wat er is.

We hopen met jullie allen er weer een gezellig en sportief jaar van te maken.